Rogalski Grigoriu PR - aur la Golden World Awards for Excellence pentru campania "BCR - Scoala de bani"

“BCR – Scoala de bani” a primit Aur in categoria "Social Media pentru PR", in cadrul Galei Golden World Awards for Excellence, care a avut loc la Londra, la inceputul lunii noiembrie, informeaza un comunicat Rogalski Grigoriu PR. Distinctia pentru “Scoala de bani” reprezinta cel de-al patrulea premiu obtinut de Rogalski Grigoriu PR in ultimii patru ani in cadrul acestui festival.

“Trofeul IPRA pentru Scoala de Bani este meritul a 10.000 de oameni care s-au implicat activ in campanie, au raspuns indemnului nostru de a invata sa-si gestioneze mai bine bugetul personal si s-au transformat in cele mai credibile exemple pentru semenii lor. Noi am inteles ca PR-ul in zilele noastre se face in echipa cu publicul, de aceea multumim tuturor celor care au luat parte la aceasta campanie. Multumim de asemenea BCR care a lasat un brand puternic pe mana unei echipe de PR atat de numeroase”, a declarat Simona Dan, CEO Rogalski Grigoriu Public Relations.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Wavemaker Romania

Exceptional growth requires uncomfortable change.We do our best work for brands who relish being provoked to go further and faster, together.   That’s why we’ve built Provocative Planning, a... vezi detalii »

Oameni

Pozitii

Sectiune



Branded


Related