R+B Cyber Growers a realizat o noua identitate online pentru EuroMiniStorage

R+B Cyber Growers a realizat o noua identitate online pentru EuroMiniStorage

La un an dupa lansarea pe piata din Romania, depozitul cu autoservire EuroMiniStorage are o noua identitate online, semnata de R+B Cyber Growers.

Site-ul companiei, euroministorage.ro, a fost modificat astfel incat sa le faciliteze utilizatorilor accesul la informatiile utile si sa exprime categoria din care face parte EuroMiniStorage. Turul virtual prin depozit poate fi accesat mult mai usor, se mentioneaza in comunicat.

“EuroMiniStorage inseamna solutii integrate pentru optimizarea spatiului de-acasa sau de la birou. Pentru a oferi utilizatorilor o experienta online cat mai placuta si mai relevanta, am dezvoltat o solutie grafica volumetrica in care formele paralelipipedice cu aspect tridimensional inspira ideea de spatiu bine organizat. Ne bucuram ca vom adapta acest site si pentru piata din Ungaria unde EuroMiniStorage este prezent ”, declara Catalin Rusu (Creative Director & Managing Partner Rusu+Bortun Brand Growers).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related