[Digital Buzz] Cum isi gestioneaza Petrom comunicarea digitala?

Digital Buzz cu Ana Bulgar (Online Communication Manager, Petrom) - speaker la Mobile Advertising Congress 2010

IQads: Cati oameni de online sunt la Petrom si in ce departamente lucreaza?

Ana Bulgar: In Petrom sunt aproape 20 de oameni care lucreaza si pentru comunicarea online, majoritatea comunicatori "? reprezentand fiecare functie corporatista si divizie din cadrul companiei. Exclusiv pe online suntem doua: eu pe zona de corporate si Gabriela Tataru pentru marketing.

IQads: Am citit in profilul tau de pe LinkedIn ca te-ai ocupat de lansarea portalului Petrom in iulie 2007-februarie 2008 si apoi ai devenit Online Manager, in cadrul departamentului de Corporate Communications & Public Affairs. Ce implica jobul tau si cum colaborezi cu departementul de marketing pentru campaniile online / pe mobil?

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related