TBWA SI-A LANSAT NOUL SITE

TBWA anunta lansarea noului site tbwa.com si a unei pagini web special dedicata faptului ca TBWAWorldwide a fost desemnata de Gunn Report cea mai premiata retea din lume in 2005.

Pagina http://tbwa-number-one-in-the-world.com/ a fost special realizata pentru a pune la dispozitie tuturor celor interesati campaniile TBWA premiate pentru creativitatea si eficienta lor. Ele scot in evidenta abilitatea agentiilor din reteaua TBWA in aplicarea conceptului de Disruption. Mai mult decat atat, aceste campanii demonstreaza cum prin aplicarea conceptului de Disruption un brand se poate face remarcat si poate castiga o pozitie leader pe piata pentru mult timp. Infiintat in 1999, Gunn Report este un clasament care reuneste listele agentiilor premiate la cele mai importante competitii din domeniul publicitatii din lume.
Donald Gunn subliniaza faptul ca 2005, a fost un an hotarator pentru TBWA. 5 agentii din reteaua TBWA s-au clasat in primele 20 de agentii din lume: TBWAParis - locul 2, 180TBWA, Amsterdam - locul 9, TBWAChiatDay, San Francisco - locul 10, Creative juiceG1, Bangkook si TBWALondon - locul 19.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related