Firma de avocatura Razvan Dinca si Asociatii intra in portofoliul de clienti Ogilvy PR

Ogilvy Public Relations Bucharest a adaugat firma de avocatura Razvan Dinca si Asociatii la portofoliul de clienti, informeaza un comunicat emis de agentie. Ogilvy Public Relations Bucharest va oferi firmei de avocatura servicii constand in dezvoltarea unei noi identitati corporate, comunicare B2B, media relations si management de reputatie.

“Cel mai important rol pe care ni-l asumam in acest parteneriat este acela de a consolida reputatia firmei de avocatura Razvan Dinca si Asociatii. Pornim impreuna la un drum pe termen lung pe parcusul caruia vom construi solid pe baza valorilor noastre comune precum competenta, eficienta si onestitatea”, a declarat Claudia Mihalascu (Business Unit Director, Ogilvy Public Relations Bucharest).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related