[PR creativ] Claudia Mihalascu, Ogilvy PR: Foarte mult timp, PR-ul a fost desconsiderat in termeni creativi, comparativ cu industria de advertising

[PR creativ] Claudia Mihalascu, Ogilvy PR: Foarte mult timp, PR-ul a fost desconsiderat in termeni creativi, comparativ cu industria de advertising

In noul context de comunicare, PR-ul a cucerit noi teritorii prin integrare, spune Claudia Mihalascu (Business Unit Director Ogilvy Public Relations Bucharest).

A fost depasit nivelul incercarilor timide prin folosirea doar a unor tactici creative si s-a trecut la nivelul in care creativitatea este folosita in strategie.

 

Cred ca PR-ul s-a dezvoltat si va continua sa se dezvolte prin creativitate. Subiectul a fost foarte dezbatut in ultima vreme, dar concluziile sunt aceleasi: fara creativitate, orice actiune sau campanie de PR are rezultate mediocre.

Mai departe, discutia ar trebui sa fie in directia cum este inteleasa si folosita creativitatea in PR. In fapt, este vorba despre un intreg proces, iar partea buna este ca poate fi invatat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related