Publicitari la cratita

Publicitari la cratita
Sursa foto: dancretu.tumblr.com

Fac parte dintr-un grup de oameni care sunt uniti de mancare. O data pe luna cel putin, ne strangem la cate unul acasa, fiecare vine cu o oala cu ceva bun, le insiram pe toate pe mese si mancam pana nu mai simtim dureri sau intristari. Garnisim totul si cu ceva vin, de la tara, ca sa fie fericirea deplina. Grupul asta e divers. Din el fac parte oameni cu statut social inalt, dentisti, jurnalisti sau profesori, care, fata in fata cu niste grasime ramasa pe fundul vreunui blid, rup o coaja de paine si intind acolo pana cand nu mai ramane nimic de intins. In dragoste si in bucatarie nu exista reguli, ranguri sau rusini. Asta este adevarul. "Mancarea e iubire", cum a spus candva o fata pe care o cunosc, dupa ce a gustat dintr-un unt de casa, frecat cu marar si usturoi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related