Adrian Preda devine Co-Creative Director la Leo Burnett

Incepand de astazi, 14 ianuarie 2008, Adrian Preda - Predu - se alatura echipei Leo Burnett, in calitate de Co-Creative Director al agentiei.

"Sunt o multime de motive pentru care am facut acest pas, insa discutia cu Stefan, Bogdan si Emilian a avut un rol decisiv. Un pic nelamurit de numarul mare de agentii cu directori de creatie "made in Leo Burnett" i-am intrebat daca s-a schimbat ceva in ADN-ul Leo. Raspunsul lor a fost clar: "excelenta creativa ramane porunca biblica de baza Leo Burnett". Am avut intotdeauna o slabiciune pentru cuvintele "excelent" si "creativ" puse impreuna: cand le aud mi se lumineaza ochii si zambesc larg. Numai atat si ar fi fost suficient sa spun "DA". Si sa nu uitam... E totusi vorba de Leo!", a declarat Co-Creative Directorul Leo Burnett.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune


Comentarii

adrian lupu
acum 16 ani
Nu de copy ducem lipsa, ci de regizori. Ramane un mister de ce nu l-au luat inainte de a "pleca" in Croatia, era mai ieftin si la fel de talentat. Se vede treaba ca un Predu "intors" e mai pretios decat un Predu "plecat". Poate ca e mitul eternei reintoarceri pe care se bazeaza din ce in ce mai multe culturi (ba).


Branded


Related