De ce sa adopti un caine cand poti sa adopti un caine cu experienta?

De ce sa adopti un caine cand poti sa adopti un caine cu experienta?

Maidanezii stiu sa traverseze pe la trecerea de pietoni. Cei mai multi dintre ei stiu sa balanseze un covrig pe coada, mentinandu-l in echilibru perfect si umbland cu el asa toata viata. Maidanezii sunt acea exceptie a clasei mammalia care uneori are trei picioare in loc de patru, anomalie documentata si in literatura de specialitate. In ritmul asta, maidanezii au sanse mari sa evolueze si sa ajunga sa mearga pe doua picioare, si-atunci sa vezi cate va putea omul sa faca impreuna cu cel mai bun prieten al sau, acum si in varianta bipeda!

TBWA Romania si Red Panda cred si ei in maidanezi si in potentialul lor, motiv pentru care au creat adoptacatei.ro, Agentia de Recrutare Canina. Pentru ca head-huntingul e chiar la moda, pe site va asteapta catei maidanezi de inalta si foarte inalta calificare in domeniul lor: Fetita – psiholog cu experienta, Sherlock – detectiv particular profesionist sau Romica – specialist meteorolog, care asteapta sa ii recrutati pe postul de cel mai bun si loial prieten al vostru. Site-ul adoptacatei.ro este un fel de Pagini Aurii al centrelor de adoptie din tara, iar lista de acolo este in continua actualizare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related