Dl. Jack Trout - inovatorul marketingului modern, invitatul Conferintei IAA Romania

Unilever South Central Europe si Stella Artois prezinta Sambata, 20 Noiembrie 2004, la Marriott Grand Hotel, Conferinta anuala IAA cu tema "Positioning: Differentiate or Die", avandu-l drept principal invitat pe Dl. Jack Trout, inovatorul marketingului modern.

Prin acest seminar, International Advertising Association (IAA) Filiala Romania doreste sa ofere un forum pentru dezbaterea conceptului de pozitionare de brand in marketingul modern. Acest seminar va continua seria unor astfel de evenimente, serie inceputa anul trecut cu vizita unui alt renumit om de marketing, Dl. Bob Kincey.

Stella Artois si Unilever South Central Europe s-au asociat pentru a face aceasta conferinta posibila, pentru ca impreuna sa continue seria de evenimente dedicate ridicarii standardelor industriei de publicitate romanesti.
Unilever South Central Europe si Stella Artois au fost de altfel si sponsori ai primei editii a premiilor EFFIE in Romania (martie 2004).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune



Branded


Related