A inceput numaratoarea inversa pentru inscrierile la EFFIE Awards 2007

Cei care doresc sa participe la EFFIE 2007 mai au o saptamana la dispozitie pentru a se inscrie in competitie. Inscrierile se pot face pana la data de 9 martie 2007, la compania organizatoare - Millenium Communications (informatii suplimentare la www.effie.ro).

Campaniile trebuie sa fi rulat in anul 2006, pe cel putin un suport media, sa aiba obiective clare si sa prezinte dovada indeplinirii sau depasirii acestora. Ele trebuie sa combine in mod reusit toate disciplinele unui program de marketing si sa demonstreze parteneriatul dintre agentie si client in construirea unei marci.

Jurizarea campaniilor inscrise in concurs se va face in doua runde, in data de 27, respectiv, 28 martie 2007, la hotelul Howard Johnson. Castigatorii vor fi anuntati in cadrul galei de premiere, care va avea loc in data de 29 martie, la Bamboo.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneRelated