SEM Days 2014 ii aduce in Romania pe Tim Resnik si Jim Sterne

SEM Days 2014 ii aduce in Romania pe Tim Resnik si Jim Sterne

Tim Resnik si Jim Sterne se vor afla la prima lor vizita in Romania cu ocazia SEM Days 2014. Cei doi speakeri specialisti in marketingul online vor fi prezenti pe 24-25 septembrie la cea de-a treia editie SEM Days  alaturi de alti speakeri precum Ann Stanley (Co-fondator si Managing Director, Anicca Digital) si Phil Nottingham (Consultant si Strateg Video, Distilled). 

Tim Resnik are o experienta de peste 15 ani in marketing, fiind pasionat in special de web marketing. In prezent, Tim este coordonatorul diviziei de strategie de produs din cadrul Moz, lider mondial in industria de SEO. In 2011 a lansat agentia interactiva AudienceWise, axata pe consultanta in strategie de marketing online, social media si SEO, preluata in 2012 de gigantul SEO Moz. Cel mai recent proiect al lui Tim este CampaignPop, o platforma de Analytics a temelor politice, propagate pe retelele sociale.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related