Publicis Groupe anunta astazi transferul brand-ului Saatchi & Saatchi catre compania consolidata Publicis Groupe Bucuresti, incepand cu 1 ianuarie 2015

Publicis Groupe anunta astazi transferul brand-ului Saatchi & Saatchi catre compania consolidata Publicis Groupe Bucuresti, incepand cu 1 ianuarie 2015

Publicis Groupe si Centrade Saatchi&Saatchi anunta astazi ca, in Romania, brand-ul Saatchi & Saatchi va fi consolidat sub o singura entitate legala, Lion Communication SA, al carui actionar majoritar este Publicis Groupe. Aceasta entitate legala va include cele trei branduri ale grupului, si anume: Publicis, Leo Burnett si Saatchi&Saatchi. Transferul se va face incepand cu 1 ianuarie 2015. Dupa aceasta data, agentia si echipa conduse de Radu Florescu vor continua sa functioneze ca entitate independenta, pastrandu-si portofoliul de clienti.

Decizia Publicis Groupe face parte din strategia globala de a consolida brandurile sub o singura entitate legala detinuta majoritar de Publicis si de a asigura integrarea si cooperarea regionala pe pietele unde actioneaza.

Justin Billingsley, COO pentru Saatchi & Saatchi EMEA a declarat:

Am avut o relatie foarte buna cu Centrade Saatchi & Saatchi si Radu Florescu. Decizia noastra nu reflecta sub nici o forma eventuale nemultumiri fata de performantele agentiei, care a gestionat o gama larga de clienti si a purtat numele Saatchi & Saatchi in mod admirabil. Grupul Publicis va continua parteneriatul cu fratii Florescu in cazul Zenith Media.

Radu Florescu, CEO Centrade Saatchi & Saatchi a adaugat:

Perioada in care am fost afiliati la reteaua Saatchi & Saatchi a fost foarte placuta si le dorim success pe mai departe. Referitor la operatiunile grupului nostru, nu se va schimba nimic nici pentru clienti, nici pentru angajati. Suntem increzatori ca agentia noastra va continua sa creasca. In prezent, avem 70 de oameni bine pregatiti si ne asteptam ca echipa formata din aceiasi 70 de oameni sa ramana la dispozitia clientilor nostri si in 2015’.

Despre Publicis Groupe
Publicis Groupe este unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare. Acesta ofera o gama larga de servicii si expertize: servicii digitale (DigitasLBi, Razorfish, Rosetta, VivaKi, Nurun), publicitate (BBH, Leo Burnett, Publicis Worldwide, Saatchi & Saatchi), relatii publice, comunicare corporate si evenimente (MSLGROUP), strategie de media, planificare si achizitii media (Starcom MediaVest Group si ZenithOptimedia), healthcare communications, prin Publicis Healthcare Communications Group (PHCG), si productie, prin Prodigious. Prezent in 108 tari, Publicis Groupe are angajati 63.000 de profesionisti.

Despre Centrade Saatchi & Saatchi
Cu o experienta de peste 20 de ani in Romania, grupul Centrade s-a dovedit a fi un partener pe termen lung atat pentru companii multinationale care au intrat pe piata romaneasca, dar si pentru initiative locale. Mai mult, Centrade a initiat parteneriate cu ONG-uri precum United Way, Fundatia Principesa Margareta, ASEBUSS, AIESEC, Junior Achievement, OvidiuRo si RFK Speak the Truth for Power sustinand eforturile acestora de a sprijini comunitatea locala.

Centrade si-a deschis usile in Romania in 1992 si, de atunci, compania s-a remarcat prin inovatia proiectelor sale: prima campanie publicitara sustinuta de o celebritate, lansarea primei companii de telefonie mobila, in Romania (Dialog/Orange), lansarea celui mai mare program dedicat copiilor institutionalizati (Casa de copii nu e acasa), introducerea pe piata romaneasca a conceptului de shopper marketing si folosirea pentru prima data in Romania a tehnicii „Tribe” pentru generarea de idei. Recent, Centrade a castigat doua campanii regionale ce acopera sapte tari din Balcani. In ultimii cativa ani, echipa Centrade a castigat peste 40 de premii la festivaluri de creatie precum Cannes LIONS (alaturi de Saatchi Germania), Clio Awards, New York Film festival, Golden Drum, EFFIE, World Luxury Awards si altele.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related