Asta-i rochia albastra? Brandurile sunt rugate sa dea verdictul

Asta-i rochia albastra? Brandurile sunt rugate sa dea verdictul

Nu, nu vorbim de rochia Elei din "Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi" (da, da, fata avea o rochie albastra la un moment dat), ci despre #thedress, subiectul care face furori de cateva ore si imparte internautii in doua tabere: albastru-negru vs. alb-auriu. Totul a pornit de la un post pe Tumblr si de la o cearta intre prieteni. Cum ne imaginam c-aveti si voi chiar acum in birou: "frate, tu chiar o vezi alba?", "cum naiba sa fie albastru cu negru? ati innebunit, va zic".


Mai multe publicatii (Buzzfeed, Gawker) au incercat sa explice dilema, Wired oferind cea mai stiintifica explicatie posibila. Pe scurt, daca o vedeti albastru cu negru, se pare ca sunteti ok. Daca nu, are colegul Andrei niste teste pentru voi, poate depistati niste probleme pe care nu stiati ca le aveti. Hei, mai bine mai tarziu decat niciodata.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Outbox

Agentie independenta de digital marketing cu un portofoliu complet de solutii de comunicare online, de la strategie si creatie web pana la dezvoltare si promovare in mediul online. Cu o activitate concentrata in... vezi detalii »

Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related