Momente aparte identificate de Propaganda in noua campanie Beciul Domnesc

Momente aparte identificate de Propaganda in noua campanie Beciul Domnesc

Propaganda a dezvoltat pentru Beciul Domnesc o campanie de comunicare integrata ce isi propune sa reimprospateze identitatea si valorile brandului, adresandu-se unui public mai tanar, informeaza un comunicat de presa emis de Eye PR. Sub umbrela "Beciul Domnesc, un vin pentru momente aparte", campania, desfasurata in perioada 16 noiembrie 2012 - 7 ianuarie 2013, are declinari TV, radio, online si in-door in cladiri de birouri.

Campania porneste de la ideea ca atunci cand cumparam vin ne pregatim pentru un moment special - o cina romantica, o petrecere cu colegii sau o seara intima. De aceea, de fiecare data cand eziti sa iei o sticla de Beciul Domnesc, ratezi si momentul special pe care il aduce.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related