CINEPUB - Platforma online de film romanesc

CINEPUB - Platforma online de film romanesc

Din 26 februarie, GAV, printr-un parteneriat unic cu Google Romania, a lansat proiectul CINEPUB – o platforma online dedicata exclusiv filmelor romanesti, disponibila in mod gratuit publicului larg.

Oferind noi titluri saptamanal, CINEPUB isi propune sa aduca in atentia publicului cinefil nu doar filme ale unor regizori deja consacrati, ci si productii independente, realizate de pasionati aflati la inceput de drum.

Platforma este disponibila pe Youtube si cuprinde o serie de titluri lansate de-a lungul anilor, unele in cinematografe, altele cunoscute de publicul festivalier.

Pe langa filme de lungmetraj si scurtmetraj de fictiune, CINEPUB va include si filme documentare. Portofoliul canalului va fi updatat saptamanal cu filme noi, invitand publicul larg la premiere de film online in fiecare joi de la ora 20:30 doar pe Youtube.

CINEPUB vine in sprijinul realizatorilor de film prin facilitarea accesului publicului larg la diferite productii autohtone, incurajand astfel vizionarea de film romanesc.

Lansarea oficiala a canalului a avut loc joi, 26 februarie ora 20:30 cu premiera online a mult indragitului lungmetraj DOMESTIC in regia lui Adrian Sitaru, o productie 4 Proof Film 2012 – o poveste emotionanta despre oameni obisnuiti si animalele alaturi de care isi traiesc viata.

Saptamana festiva a continuat cu premiera online a filmului LEGATURI BOLNAVICIOASE (regia Tudor Giurgiu) – vineri, 27 februarie ora 20:30 si cea a filmului CEALALTA IRINA (regia Andrei Gruzsniczki) – sambata 28 februarie, la aceeasi ora, 20:30.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related