[Drumul spre Gatit: echipele] BucatarIAA vine la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl

[Drumul spre Gatit: echipele] BucatarIAA vine la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl

Echipa BucatarIAA, alter-ego-ul IAA Young Professionals pentru Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl, e formata din cinci fete increzatoare in fortele proprii. Nu vrem sa fim partinitori, dar credem ca ele reprezinta o competitie serioasa pentru ceilalti participanti, mai ales ca au trecut deja de faza in care pataniile in bucatarie implicau flacara deschisa. Daca stiti ca va puteti masura in retete cu ele, aflati ca am prelungit inscrierile in Cupa: pana pe 3 iulie va puteti aduna o echipa numai buna de impresionat juratii.

Le dam cuvantul fetelor young and spicy:

Saga formarii echipei

Propunerea de a participa la Cupa Agentiilor la Gatit a venit din partea Paulei, care a fost la "masa de lucru" si anul trecut, cu agentia la care lucra. Ideea a fost foarte bine primita, chiar a trebuit sa facem selectie pentru ca eram prea multi doritori :) Am avut noroc ca unii au trebuit sa se retraga din cauza programului, altfel trebuia sa derulam preselectii!

Echipa BucatarIAA este formata din 5 membri YP pasionati de bucatarie: Ioana Sigarteu (Presedinte IAA Young Professionals si Online Marketing Manager la TotalSoft), Nicoleta Deliu (Presedinte onorific IAA Young Professionals si Head of Corporate Communication & Community Affairs BCR), Paula Lupu (Project Manager Howorth & Ogilvy), Madalina Geagulea (Online Marketing Specialist Red Mountain Management) si Lucia Marin (Social Media Content Specialist ICUC Moderation).

Suntem pentru prima data in aceasta formula de echipa, insa promitem ca ne vom antrena, macar pentru a ne distribui mai bine rolurile in bucatarie :D

Numele echipei

Noi avem o traditie in a avea nume cu "IAA" in coada pentru proiectele noastre. BucatarIAA  a fost prima propunere, insa a prins si nu am mai propus altele :)

Logo-ul echipei

Logo-ul nostru vrea sa imbine spiritul nostru tanar si ludic cu pasiunea pentru gatit. Ceva in directia "young & spicy".

Ingredientul secret

Am ales ingredientul dupa un brainstorming de preparate. Vrem sa mergem pe o reteta de baza traditionala: papricasul, astfel boiaua (iute) a aparut natural. Tot spuneam noi de "young & spicy"...

Experienta in ale gatitului

Experientele noastre variaza de la "gatim nachos" pana la "torturi pretentioase ca de cofetarie", de aceea nu cred ca putem spune ca preferam un anumit stil culinar sau gastronomia unei anumite regiuni. Important e ca ne place sa stam prin bucatarie, pentru experienta mai avem timp :)

O intamplare dezastruoasa in bucatarie

Una dintre noi, nu spunem cine, a setat microundele la 45 minute pentru un cartof copt... ceea ce a dus la un fum sa il tai cu cutitul si la o excursie la magazin pentru un cuptor nou.

O alta a dat foc bucatariei cand isi facea cartofi prajiti, pentru ca se uita la Friends :). In rest, de toate: experiente nefaste cu microundele, retete fade fara "sare-n bucate" sau altele cu "prea picant".

Ce are publicitatea de invatat de la gatitul in echipa

Degeaba arata bine un preparat, daca nu este si gustos. Reciproca este si ea valabila :) La fel, daca urmaresti succesul, creatia si eficienta ar trebui sa fie ambele in prim plan.

Un mesaj pentru adversari si jurati

Chill(y), you'll get smashed! :)) E o gluma, bineinteles :D Adversarilor le transmitem sa nu se teama de noi, preferam sa fim the underdog :)

Iar juratilor: sa se spele bine pe maini, pentru ca se vor linge pe degete!

Momentul pe care il asteapta versus lucrul de care se tem

Momentul pe care il asteptam cu cea mai mare bucurie, dar si de care ne temem cel mai tare este cel al platingului la proba principala. Pe de-o parte, este momentul desavarsirii preparatului, dar este si cel mai provocator din punct de vedere inspiratie.

Bonus: o poza cu voi


De la stanga la dreapta: Ioana, Lucia, Madalina, Nicoleta si Paula

Despre Cupa Agentiilor la Gatit

Creativii ingredientelor, ai prezentarilor culinare si suporterii lor isi gasesc locul, pentru al treilea an consecutiv, la Cupa Agentiilor la Gatit. Aducem creativii in bucatarie din 2013 si starnim industria sa se infrunte in preparate. In 2015, Cupa Agentiilor by Lidl e gazduita de Chef Parade Cooking School, beneficiaza de tehnologie de la Electrolux, iar preparatele vor fi gatite sanatos cu Zepter. Participantii se vor juca cu Jacobs, in timp ce legumele vor fi rasfatate de Bonduelle, cu promotionale creative de la Samdam.

Cupa Agentiilor la Gatit este un eveniment IQads, cu solutii de la AdProduction, tiparituri creative de la Grafica si Tipar, spectacol tehnic de la Five’s si ajutoare de incredere de la Brigada de Voluntari, powered by KISS FM. Partenerii media sunt: Bucataras.ro, Gustos.ro, eCuisine.ro, Culinar.ro, Click! Pofta buna!, La Cucina, Mixtopia si Elevate.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Grafica si Tipar

Grafică şi Tipar este poziţionată ca o agenţie de producţie creativă, cu expertiză în conceperea şi producerea de materiale pentru campanii de marketing şi comunicare. Activitatea noastră se desfăşoară... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related