Lumea SEO PPC #124 – Legislatie in Online Marketing

Lumea SEO PPC #124 – Legislatie in Online Marketing

Asociatia Specialistilor in Search Engine Marketing din Romania organizeaza joi, 30 iulie 2015, de la ora 18:30, la Impact Hub Bucharest, cea de-a 7a editie “Lumea SEO PPC” din acest an. Tema acestei editii va fi Legislatie in PPC Marketing.

Cei 3 speakeri vor aborda tema Legislatiei din punct de vedere al PPC Marketing, SEO si Legislativ. Vom afla ce este ok sa facem si ce sa evitam pentru a nu fi penalizati de Google, vom aborda SEO White Hat vs. Black Hat si vom afla lucruri esentiale despre legislatia cu privire la utilizarea cookie-urilor si a datelor personale.

Speakerii editiei sunt: Elisabeta Grosanu (PPC Marketing Specialist si Managing Partner, Business Results), Ramona Birjoveanu (SEO Coordinator, iAgency) si Bogdan Manolea (Consultant Juridic si Director Executiv la APTI)

Elisabeta Grosanu – Eliza face parte din gasca Business Results si rolul ei este de a ghida echipa pe calea atingerii obiectivelor – obiectivelor businessului lor si ale tuturor partenerilor lor.

Colegii ii spun ca este echilibrul intre “ nevoia de comunicare, orientarea catre oameni si eficienta in business “. Prietenii ii spun ca este fragila dar puternica. Copiii ii spun ca este cea mai buna mama din lume. Mama ei ii spune ca este o luptatoare. Cu siguranta este “ceva” din toate acestea si se materializeza in diferite moduri in functie de context.

La Lumea SEO PPC vine sa va povesteasca despre un subiect din ce in ce mai comentat in ultima perioada. Anume ca: “Unde-i lege, nu-i tocmeala“. Si chiar daca de multe ori nu stim atat de multa legislatie pe cat ar trebui, experienta a invatat-o ca bunul simt si logica fac cat 10 legi la un loc.

Ramona Birjoveanu – Ramona este specialist SEO la iAgency si se considera o "alpinista" a motoarelor de cautare. "Traiesc pentru momentul in care site-urile partenerilor nostri ajung in varf si zambesc triumfatoare. Scopul meu este de a ajuta site-urile sa ajunga pe culmile potrivite, astfel incat sa fie vazute de utilizatorii interesati de produsele si serviciile pe care le ofera."

De peste 6 ani, construieste alaturi de echipa iAgency strategii de marketing online pentru a ajuta companiile sa isi atinga telul si in special, sa iti creasca profitul. A colaborat cu diverse branduri din Romania, pentru a le ajuta sa isi atinga succesul pe toate canalele digitale, printre care Elvila, Floria sau DcNews.

Motto-ul ei: "In viata trebuie sa ajungi atat de bun in ceea ce faci incat si dupa ce te fura toti, tot cel mai bun sa ramai."

Bogdan Manolea - Bogdan Manolea este Director Executiv al Asociatiei pentru Tehnologie si Internet - APTI. Consultant juridic interesat de domenii ca dreptul tehnologiei informatiilor, proprietate intelectuala/industriala insa si de orice domeniu implicand dreptul, Internetul si atitudinea civica.

Este proprietar al paginii web Legile Internetului - legi-internet.ro, care prezinta din 2001 principalele evolutii din dreptul tehnologiei informatiei. Co-fondator Trusted.ro

Toate acestea au fost posibile datorita sponsorilor nostri: mReady, WebDigital, Vinescu, Conversion, NewsMan, 2Parale si Clinic Art.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related