Cine, cand, unde pune intrebarea "S-a mai facut?" in agentie

Tot vorbind despre cum se face publicitate, ne-am oprit putin in mijlocul traseului brief-solutie, la research-ul de creatie si trambita cu "S-a mai facut". Cine o suna si dupa cate incercari de cautare? Ne-au raspuns: Monica Radulescu (Head of Digital & Senior Strategic Planner, Cohn and Jansen JWT), Adrian Preda (Creative Director, Friends\TBWA), Luca Bulacu (Creative Partner WoPA), Marius Rosu (Creative Director, GAV), Mihai Preotu (Head of Strategy, Tempo) si Catalina Ciorei (Digital Strategy & New Business Director, Tribal Worldwide Romania).

In mare, vedem ca research-ul de creatie inseamna bun simt. Bunul simt al celui care a venit cu ideea, bunul simt al seniorilor care stiu mai multe, bunul simt al strategiei, prieten buna cu research-ul si bunul simt al folosirii de Google cu perseverenta. Totusi, relele se intampla, dar (cum se puncteaza in raspunsurile de mai jos) ce agentie intreaga la cap ar vrea sa lucreze cu o idee furata cand nu exista decat un singur internet si e al nostru, al tuturor?

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol


WoPA

WoPA este o agentie care si-a castigat treptat independenta, adunand 4 ani de lupte pe campul de marketing. Comunicam integrat, respectam businessul clientilor nostri, plecam la lupta cu un plan strategic si nu ne... vezi detalii »

GAV

GAV is a leading Romanian independent communications company. After more than a decade of setting industry standards, including the first successful local cultural marketing business model, we introduced GAV... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneRelated