Antidot pentru evenimente nememorabile

In salile marilor hoteluri au loc zilnic zeci de evenimente ale companiilor, conferinte, seminarii, expozitii, petreceri cu diferite ocazii. De la cele mai multe abia astepti sa scapi, iar anul viitor, daca se vor mai tine, cu siguranta nu-ti vei mai pierde vremea. Putine sunt reusite, dar nici despre ele nu se poate spune ca si-au atins scopul. Si asta pentru ca rolul lor este sa fie de-a dreptul memorabile.

Ingredientul de baza al oricarei actiuni de succes este brandingul. Companiile globale stiu foarte bine acest lucru si il folosesc indiferent de amploarea reala sau valoarea investitiilor in eveniment. Imediat sub globale insa, acest procedeu pare a fi necunoscut. De la evenimentele lor, publicul pleaca fara sa stie precis pentru ce a fost invitat. Sunt un fel de seminarii plicticoase, de scoala prafuita. Explicatia e simpla: in nicio oferta a firmelor specializate in organizarea de evenimente nu regasim cuvantul branding. In general, aceste firme se ocupa de logistica, mijloace promotionale, PR si o oarecare mediatizare. Adica strictul necesar pentru ca evenimentul sa aiba loc.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Oameni

Sectiune



Branded


Related