FRIENDS Advertising se lanseaza in proiecte imobiliare

Tiriac Imobiliare - dezvoltator din domeniul real-estate ce face parte din grupul Tiriac Holdings - a incredintat de curand agentiei FRIENDS Advertising strategia de comunicare pentru primele sale proiecte imobiliare. In cadrul unei ceremonii prezidata de domnii Ion Tiriac, Ralf Nisar (LEG Stuttgart) si Emilian Oprea - primarul orasului Chitila, ieri a fost pusa piatra de temelie a primului santier si odata cu ea, s-a nascut un nou brand pe piata imobiliara: "Residenz - cartierul german".

Initial a fost dezvoltata strategia de pozitionare impreuna cu Trout & Partners dupa care a urmat un proces mai amplu de redefinire a identitatii - naming, logo, slogan. In perioada imediat urmatoare se va derula o campanie de promovare declinata pe mai multe medii de comunicare: internet, outdoor cu mash-uri amplasate in zone cu grad mare de expunere si tranzituri, presa scrisa cu ad-uri in cotidiene si publicatii de specialitate, precum si actiuni de relatii publice menite sa asigure o vizibilitate cat mai mare pentru aceasta investitie a noului client al agentiei FRIENDS.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related