In premiera - Alka ruleaza pe YAHOO.

ALKA Grup este prima companie autohtona care a ales reteaua YAHOO! pentru promovarea noii sale linii de produse Alka - Prajitura casei. Bannerele "Prajitura Casei" sunt prezente acum pe Yahoo mail, serviciul de mesagerie instant Yahoo Messenger si Inside Yahoo. Datele arata ca la numai doua saptamani de la lansarea campaniei online, mai mult de 95% din cei 20.000 de utilizatori au accesat site-ul dedicat www.prajituracasei.ro direct prin Yahoo. Campania online se desfasoara prin intermediul Mediacafe.ro si va dura pana la sfarsitul anului 2006.

"Am gasit ca fiind potrivita asocierea caracteristicilor publicului produsului cu cel al utilizatorilor de Yahoo. Alka - Prajitura Casei este dedicata unui public cu viata dinamica, putin timp liber si dornic de noutate. De aceea am ales acest mediu pentru discursul marcii. Faptul ca suntem prima companie din Romania care ruleaza pe Yahoo confirma, de asemenea, orientarea noastra catre inovatie", declara Amir Krenzia, Director General ALKA Grup.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related