Joint-venture intre Ogilvy Group si Senior Interactive

Raspunzand contextului actual si nevoilor din ce in ce mai complexe ale clientilor sai, Ogilvy Group Romania, unul dintre cele mai puternice grupuri de comunicare integrata din Romania, lanseaza OgilvyInteractive pe piata romaneasca printr-un parteneriat cu Senior Interactive, cea mai mare agentie independenta de comunicare online full service. OgilvyInteractive este marca a Ogilvy Group Worldwide.

Manuela Necula, CEO Ogilvy Group Romania, afirma: "La nivelul intregului grup Ogilvy exista o preocupare deja demonstrata pentru dezvoltarea capabilitatilor noastre in mediul digital, domeniu cu un impact major in viitorul industriei noastre. In Romania, ne-am situat printre inovatorii pietei de advertising in ceea ce priveste integrarea domeniului digital in campaniile de comunicare 360º. Odata cu lansarea OgilvyInteractive, in parteneriat cu cea mai mare firma specializata din tara, vom extinde si perfectiona competentele noastre, oferind clientilor solutii inovative in domeniul Interactive si campanii adaptate noilor cerinte ale pietei si consumatorilor."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related