O activare de tip POSM, dezvoltata de Senior Interactive pentru Napolact

O activare de tip POSM, dezvoltata de Senior Interactive pentru Napolact

Senior Interactive a dezvoltat o activare de tip POSM in cadrul careia consumatorii au putut mulge o vacuta folosind o tableta, informeaza un comunicat emis de agentie. Activarea vine in completarea aplicatiei de Facebook "Lapte din Ardeal", dezvoltata tot de Senior Interactive, in cadrul careia utilizatorii puteau citi despre vacutele Napolact sau le puteau mulge online. Ambele actiuni sunt componente ale campaniei de comunicare Napolact, care cuprinde spot TV si activari in-store create de Propaganda.

Aplicatia de Facebook a avut menirea de a crea o cale de acces in universul brandului Napolact pentru consumatori. Pornind de la aceeasi nevoie a cumparatorilor de a afla informatii despre produsul achizitionat, Senior Interactive a creat activarea in care consumatorii puteau testa laptele de la o vacuta mulsa chiar de ei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related