Communications Coordinator @ TechSoup

Anunt valabil pana la data de 2023-04-06
Companie: TechSoup
Specializare: ONG, Marketing, Digital, Copywriter, Content
Tip job: Full Time
Nivel: Middle

Cine suntem:

Suntem cel mai mare centru de resurse și expertiză de tehnologie pentru organizațiile neguvernamentale din România și Republica Moldova.
Servim peste 4.300 de organizații nonprofit.
Pregătim peste 20.000 de învățători, viitori învățători și profesori de informatică să predea viitor pentru elevii lor.
Avem programe proprii multianuale și suntem parte a rețelei TechSoup Global, cea mai mare rețea internațională de organizații care aduc la un loc filantropia tech și societatea civilă.
Toate comunitățile noastre sunt în creștere, toate programele noastre sunt în expansiune.

Ne susțin finanțatori privați precum Romanian-American Foundation, SAP, Enel, Societe Generale Global Solution Centre sau Black Sea Trust for Regional Cooperation. Descoperă toată munca noastră pe asociatiatechsoup.ro, unde se află și cele mai recente rapoarte de activitate ale noastre.

 

Cum/unde lucrăm:

Suntem o echipă de 6 persoane full-time și lucrăm, de regulă, cum ne simțim mai productivi. În prezent, jumătate din echipă lucrează remote, iar cealaltă jumătate combină lucrul remote cu lucrul de la biroul nostru din zona Piața Romană, București.

 

Ce căutăm:

Căutăm o persoană pentru rolul de Communications Coordinator, full-time, care să identifice, să creeze și să circule poveștile relevante ale oamenilor pentru și cu care lucrăm, precum și pe cele ale programelor noastre.

 

S-ar putea să ne potrivim dacă:

 • Ai cel puțin 3 ani de experiență de lucru în contexte de scriere/producție de conținut, jurnalism, copywriting, brand sau content marketing și ai avut experiențe, cel puțin prin voluntariat, cu mediul nonprofit din România.
 • Cunoști multiple instrumente digitale și ai curiozitatea să descoperi altele noi, de la editoare de imagini sau editoare video și audio, la instrumente de monitorizare și planificare pentru social media, creare de newsletter sau aplicații mobile de editare video.
 • Poți scrie la fel de simplu și concis atât în limba română, cât și în limba engleză. Nu folosești “calitativ” cu rol de adjectiv, nu pui virgule între propoziția principală și completiva directă și știi ce e în neregulă cu omniprezenta expresie “a aduce aportul”.
 • Ai o înclinație naturală sau cultivată către detalii, politețe, curiozitate, autonomie de muncă și inițiativă.

 

Ce vei face:

 • Lucrezi împreună cu managerii de programe ca să identifici ce conținut slujește cel mai bine scopului fiecărui program și organizației.
 • Creezi conținut: în principal text (povești despre oamenii cu care lucrăm, despre noi și proiecte, comunicate de presă, newsletter, statusuri de social media, structuri pentru prezentări despre noi și munca noastră, materiale pentru website-uri), dar și video, audio, minime intervenții de editare peste conținut grafic.
 • Contribui cu feedback la orice alte conținuturi create în organizație: scrisori, prezentări, traduceri.
 • Circuli, fie via instrumente interne în comunitate, fie către parteneri externi sau mass-media, și evaluezi impactul conținutului creat.

 

Ce oferim:

 • Șansa de a vedea cum ceea ce creezi schimbă percepții sau creează oportunități pentru cei cu care lucrăm.
 • Un mediu de lucru cu sens care se bazează pe convingerea că, alături de oamenii pentru care lucrăm, cel mai semnificativ lucru pe care îl avem sunt oamenii din echipă.
 • Un mediu de învățare permanentă în care ai posibilitatea să crești și să testezi lucruri.
 • Un salariu performant pentru mediul ONG, propus și negociat individual pe baza experienței tale de muncă și responsabilităților pe care le urmărești.
 • Abonament la servicii private de sănătate.
 • Acces la o multitudine de instrumente digitale, doar curiozitatea de a te juca cu ele s-o ai.

Deadline pentru acest proces de recrutare?
N-avem. Căutăm persoana potrivită, deci vom opri căutarea oricând vom crede că am găsit-o.

Vom contacta doar acele persoane pe care le vom invita la un interviu.

Come as you are și cu încredere că ceea ce este important este ceea ce știi să faci și cum ne potrivim să lucrăm împreună, nu backgroundul tău.

Aplica la acest job

Branded


Related