AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

Account Manager @ Media Pozitiv

Căutăm o persoană cu experiență în jurnalism/storytelling/content marketing care să ne completeze echipa. Suntem o agenție mică, extrem de prietenoasă și flexibilă, în și din care toți oamenii au crescut... vezi detalii »

PR Manager @ FCB Bucharest

Cautam PR Manager creativ, cu experienta, content skills si entuziasm. English is a must, so is team spirit :) Oferim o atmosfera nice & cosy si proiecte multidisciplinare, in care ne completam perspectivele si... vezi detalii »

Content Marketer @ Beans United

Daca intelegi inbound marketingul si iti place sa creezi diverse forme de continut care sa genereze rezultate reale, ai facut deja primul pas. In calitate de Content Marketer, vei fi responsabil(a) de realizarea si... vezi detalii »

Content Marketer @ DocProcess

We're not about saving the world. But we do strive to make work more interesting, more fun, more efficient and less rote. To do this, we need you – a smart and persuasive Content Marketer passionate about... vezi detalii »

PR Specialist @ SmartPoint

Avem un loc nou in echipa pentru un profesionist care pune pasiune in ceea ce face si in relatiile pe care le cultiva. Este confortabil atat in lumea media, cat si social media si va avea ocazia sa dezvolte campanii... vezi detalii »