Divizia de Digital Marketing a Zitec a generat anul trecut venituri de 2,3 milioane de euro

Divizia de Digital Marketing a Zitec a generat anul trecut venituri de 2,3 milioane de euro

Divizia de Digital Marketing a Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, a generat anul trecut venituri de 2,3 milioane de euro , o creștere de 23% față de anul anterior. Pentru anul în curs, obiectivele de business vizează consolidarea și diversificarea portofoliului de clienți atât la nivel local, cât și internațional, creșterea susținută a echipei de specialiști, dar și explorarea de noi instrumente și tactici de promovare digitală.

Echipa de Digital Marketing a Zitec și-a extins parteneriatele cu branduri de renume, atât din România cât și internaționale. Am concentrat eforturile în furnizarea de soluții inovatoare pentru a maximiza performanța și vizibilitatea acestor branduri în mediul online.

Pe lista noastră de parteneri se regăsesc branduri precum Zentiva, Arctic, Beko, STMicroelectronics, Eubiotic, Token, Sameday, Techsoup sau Academia de Studii Economice București. 

În ceea ce privește serviciile noastre, suntem încântați să vă aducem vestea lansării unei noi oferte începând cu anul 2024, o schimbare semnificativă care ilustrează angajamentul nostru pentru furnizarea de soluții personalizate și concentrate pe rezultate pentru clienții noștri.

Alina Aldea, noul Director de Linie de Afaceri pentru Divizia de Marketing Digital, anunță: "Suntem încântați să lansăm o nouă gamă de servicii în 2024, reflectând angajamentul nostru pentru soluții personalizate și rezultate. Ne propunem să consolidăm poziția noastră de lider și să oferim valoare partenerilor noștri prin servicii de înaltă calitate și inovatoare."

Noua gamă de servicii de marketing digital, adaptată la nevoile și tendințele curente din piață, include:

1. Consultanță și Strategie de Marketing Online

  • Consultanță bazată pe date și analiză digitală: Ajutăm clienții să identifice tendințe și oportunități, facilitând luarea de decizii informate pentru strategiile digitale.
  • Consultanță în strategia de marketing Consultanță specializată în elaborarea unei strategii de marketing digital integrate, bazată pe date, cu un plan de acțiune clar și KPI-uri personalizate.
  • Consultanta in Marketing Automation & Tehnologie Optimizarea proceselor de automatizare, implementarea soluțiilor de ultimă generație MarTech și adaptarea suitei tehnologice pentru a îmbunătăți eficiența generală a campaniilor de marketing online.
  • Audit de performanță în marketing  Audit și strategie pentru principalele inițiative de marketing digital: Audit PPC, Audit Social Media, Audit SEO, analiză și strategie pentru fiecare canal de comunicare.

2.  Creșterea și amplificarea awareness-ului online al brand-urilor

  • Serviciu de Optimizare a imaginii brandului Îmbunătățirea vizibilității brandului și optimizarea punctelor de contact digitale pentru a crea o prezență de brand consecventă și memorabilă.
  • Susținerea și loialitatea brandului  Creare de programe de loializare pentru clienții actuali și încurajarea acestora să recomande brandul prin experiențe personale pozitive sau recomandări, precum și încurajarea acestora să realizeze o nouă conversie.
  • Amplificare și extindere Scalarea eforturilor de marketing, abordarea unor piețe noi, valorificarea parteneriatelor și utilizarea diverselor canale promoționale pentru a amplifica mesajele brandului și a extinde amprenta acestuia.
  • Unificarea Brandului Online-Offline - Îmbinarea mediilor offline cu cele online, integrând diverse canale și abordări promoționale pentru a extinde prezența și mesajul brandului.

3. Facilitarea generării de lead-uri online

  • Generare de lead-uri Creăm un mix optim de canale pentru a genera interes pentru produsele sau serviciile clienților noștri și pentru a genera un pipeline de lead-uri relevante.
  • Îmbunătățirea calității lead-urilor Îmbunătățim calitatea lead-urilor generate prin adăugarea de informații și detalii despre companie/persoana de decizie pentru creșterea posibilităților de segmentare și comunicare personalizată cu fiecare lead în parte.
  • Consolidarea lead-urilor Construim și implementăm strategii de comunicare constantă cu lead-urile generate pentru a-i ghida pe potențialii clienți prin funnel-ul de vânzări cât mai aproape de decizia de cumpărare.
  • Loialitatea și susținerea clienților Implementarea programelor de loializare și încurajarea clienților existenți să devină promotori ai brandului prin testimoniale sau referințe. Implementarea de strategii cu scop de cross-sell și up-sell.

4. Facilitarea vânzărilor online

  • Descoperirea produselor și a serviciilor online: Construirea și implementarea de strategii de conștientizare necesare în contextul funnel-ului de conversie.
  • Campanii targetate:  Strategii și tactici pentru a genera vânzări online și optimizarea funnel-ului de conversie pentru a crește veniturile generate.
  • Angajament și loialitate după achiziție Creare de programe de loializare, promoții personalizate sau alte inițiative pentru a recompensa și păstra clienții deja achiziționați ai magazinului online.
  • Optimizarea ratei de conversie și a funnel-ului  Folosirea de instrumente și strategii de A/B testing, optimizări UX/UI și analizarea datelor din platformele folosite pentru a crește rata de conversie a magazinelor online.

"Dorim să oferim clienților noștri soluții digitale de înaltă calitate care să conducă la creșterea business-ului lor. Lansarea portofoliului nostru de servicii pentru 2024 reflectă angajamentul nostru de a le oferi clienților cele mai bune soluții pentru succesul lor pe termen lung. Cu o experiență de peste 20 de ani, un număr semnificativ de angajați și un portofoliu internațional relevant, suntem recunoscuți ca parteneri de încredere în industrie și ne poziționăm ca alegerea ideală atat pentru brandurile locale cât și cele internaționale," declară Alina Aldea, Business Line Director - Digital Marketing Solutions la Zitec.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zitec

Lider pe piata IT & Digital Marketing din Romania, cu birouri in Bucuresti si Brasov, Zitec este specializata in dezvoltarea de solutii de afaceri, servicii si produse tehnologice personalizate, precum si... vezi detalii »

Oameni

Sectiune



Branded


Related