Corporate PR Consultant @ GRF+

Anunt valabil pana la data de 2023-04-06
Companie: GRF+
Specializare: Strategie, PR, Marketing
Tip job: Full Time
Nivel: Senior

Noi îi spunem gardian de brand și se traduce prin PR consultant cu experiență +5 ani, cu interes și drag către zona corporate și comunicare out of the box.
Dacă deja îți face cu ochiul, îți mai spunem și că în acest rol vei implementa proiecte strategice cu plus de meaning.

Cum vei face asta?

Vei sta aproape de o echipă, pe care o vei coordona în proiecte cu ajutorul unui mindset strategic (focus pe dezvoltarea de strategii de comunicare corporate și de employer branding, prioritățile de business ale clienților cu agenda publică), vei dezvolta conținut high-level și vei coordona produse multimedia dezvoltate de colegi.

Te va mai ajuta o înțelegere aprofundată a formatelor și mediilor relevante pentru comunicarea corporate împreună cu abilități bune de project management, client service, financial planning & reporting și leadership.

Acest rol este o călătorie, nu un eveniment - este un mod prin care putem aduce valoare pentru noi, în agentie, dar și în societate.

 

A sneak peek from our universe?

GRF+ înseamnă, în primul rând, încredere. Suntem o echipă agilă, ne respectăm promisiunile, cerem și oferim ajutorul, iar acțiunile noastre sunt în concordanță cu ce spunem. We walk the talk.

Avem grijă de munca noastră, de colegi, de clienți, de comunitate – ne ascultăm interlocutorii, încurajăm exprimarea liberă și respectăm puncte de vedere diferite.

Fiecare proiect livrat clienților are un nivel ridicat de calitate, la fel și fiecare material livrat intern, în cadrul echipelor. Deci vorbim și despre great work.

Dacă simți că am putea fi un match, dă-ne un semn.
Ne-ar plăcea să continuăm discuția, să-ți povestim pe îndelete despre rol și, mai ales, să te cunoaștem pe tine :).

Aplica la acest job

Branded


Related