BTL Account Manager @ Highlight Agency

Anunt valabil pana la data de 2023-06-06
Companie: Highlight Agency
Specializare: Marketing, BTL, Account
Tip job: Full Time
Nivel: Senior, Middle

Acest anunt nu mai este valabil!
Vezi toate pozitiile deschise din joburi aici

Familia Highlight se mareste cu un nou BTL Account Manager!

Pentru noi, Highlighter-ii, Highlight Agency inseamna:

O familie de BTL-isti. Majoritatea vechi, dar si cu o importanta infuzie de young vibes, mai ales pentru a comunica mai usor cu Gen Z.
Profesionalism. Il oferim, dar il si cerem. De la colegi si parteneri. De aici vin rezultatele si satisfactia finalului de proiect cu big smile-ul de rigoare.
Energie si sprijin. Sunt dese momentele cand ne contopim competentele si atributiile. Ne sprijinim si ne dezvoltam impreuna. Ca intr-o familie.
Nebunia de a spune: la noi, totul se poate. Pentru ca stim sa facem lucrurile sa se miste si pentru ca after party-ul de proiect ne da boost-ul necesar.
Jpeg-uri pe mail si whatsapp. Cele de prezentare proiect, dar si cele de la rasaritul de la mare, cand finalul proiectului ne prinde pe toti in cadru, cu zambetul pe fata.
O permanenta stare de emotie. Emotii date de un lucru bine facut, de un nou lucru pe care il invatam sau de bucuria pentru colega care si-a intemeiat o noua familie.
Bivalenta. Stim sa facem BTL, ne curge prin vene, dar am invatat sa diversificam proiectele. Nu ne temem sa propunem lucruri noi sau cu componente din alte sfere ale advertising-ului. Ne ajuta pe toti sa ne dezvoltam. Si ne si iese :)


Branded


Related