BTL Production Coordinator @ WOPA

Anunt valabil pana la data de 2024-01-20
Companie: WoPA
Specializare: Productie, Marketing, BTL
Tip job: Full Time
Nivel: Middle

Ne mărim echipa de producție!
Căutăm un coleg pasionat de lumea producției publicitare, care să se priceapă la găsit materiale și soluții cât mai ingenioase pentru creativii care dezvoltă soluții aparent imposibile, dar mega tari.

Așa că, dacă ai o experiență de cel puțin 5 ani într-un departament de producție publicitară, ai coordonat proiecte mari și mici, de la print la producții de standuri și posm-uri care mai de care, îți place și munca pe teren, dă-ne un semn și hai să vorbim.
Dar inainte să ne scrii, îți spunem și noi câteva dintre lucrurile pe care le vei avea de făcut:

În primul rând, vrem să ai atitudinea potrivită. Asta înseamnă că aici, la WOPA, nu rezonăm cu atitudini și comportamente negativiste care duc la ineficiență și promovarea unui mediu de lucru greu de suportat. Este vital să lucrăm în echipa și ne dorim colegi care să aibe și să promoveze aceleași valori. Apoi, pentru jobul ăsta, vei mai avea de făcut următoarele lucruri:

  • să coordonezi furnizori de producție de orice dimensiune și categorie;
  • să fii mereu deschis la soluții de producție și să fii eficient (trăim într-o lume a vitezei, iar business-urile clienților noștri nu așteaptă după nimeni);
  • să fii mereu la curent cu tot ce este nou în domeniu și să cauți în permanență furnizori noi care să ofere cele mai bune soluții pentru clienții agenției;
  • să organizezi și să implementezi impecabil, alături de celelalte departamente, proiectele de BTL ale agenției;
  • să fii capabil să gestionezi situațiile apărute în timpul implementării;
  • să planifici și să organizezi resursele logistice și financiare necesare proiectelor;
  • să știi să lucrezi în echipă și să menții o legătură strânsă atât cu colegii din CS cât și cu clienții agenției pentru a preîntâmpina orice elemente neprevăzute care pot apărea.

Îți oferim un cadru și beneficii pentru care merită să-ți pui alarma și echipă despre care să povestești acasă. Hai la noi să povestim și vedem de acolo :).

Aplica la acest job

Branded


Related