Senior Sales Executive @ Zaga Brand

Anunt valabil pana la data de 2024-07-21
Companie: Zaga Brand
Specializare: Strategie, Sales, Marketing
Tip job: Full Time
Nivel: Senior

Salut!

Zaga Brand se pregătește să lanseze o serie de produse remarcabile. Suntem în căutarea unor oameni excepționali care să ne ajute să creștem aceste branduri. Chiar dacă nu îți cauți un job acum, poate cunoști pe cineva care ar fi interesat și ne-ai putea ajuta cu o recomandare – îți vom fi recunoscători!

Acest mesaj nu este pentru tine dacă:
• În acest moment lucrezi într-o companie care este client Zaga Brand sau noi am fost implicați direct în acea afacere.
• Oamenii din jurul tău nu te caracterizează din când în când ca nebun și workaholic.

Ce fel de om căutăm pe scurt:
• Senior Sales Executive (pe proiecte cu potențial de angajare dacă rezultatele sunt bune)

Senior Sales Executive

Este important să ai experiență în vânzarea de produse de agenție. De asemenea, să poți face vânzare corporate și să ai deja contacte în multe corporații.

Avem patru tipuri de produse cu care ne adresăm posibilor clienți:

  • Corporate Communication: strategie de comunicare, relații cu media, traininguri media, managementul reputației, comunicare de criză, comunicare executivă, comunicare internă, advocacy pentru probleme, CSR.
  • Brand Communication: campanii de brand, strategie de brand, content marketing, design grafic, copywriting.
  • BTL: managementul evenimentelor, concepte creative pentru evenimente, implementare & lansare evenimente, workshop-uri și conferințe, festivaluri culturale, evenimente de brand experience, evenimente corporate, evenimente muzicale, evenimente media.
  • Digital Marketing & Social Media Communication: strategii de marketing, strategii de social media, content marketing, promovare pe social media, creare de conținut, influencer marketing, servicii comunitare.

Te rugăm să aplici la acest job și să ne spui ce experiență ai în vânzarea produselor de agenție și corporate, ce produse și servicii ai vândut până în prezent și ce contacte ai în prezent. Nu este crucial, însă ajută dacă ești din București.

Te rugăm să nu aplici dacă nu ai experiență vastă și nu ai deja o listă mare de contacte.

Salariu?
Asta va fi ultima noastră problemă. Atât timp cât poți să livrezi la un nivel înalt, sigur găsim o remunerare de care să fii mai mult decât mulțumit.

Cam atât și îți mulțumim anticipat dacă trimiți acest anunț către oameni care consideri că s-ar potrivi, în cazul în care nu ești tu acela.

Rămâi creativ și dedicat!

Aplica la acest job

Branded


Related