Client Service Executive @ HUBvertising

Anunt valabil pana la data de 2024-07-28
Companie: HUBvertising
Specializare: Marketing, Account
Tip job: Full Time
Nivel: Middle, Entry Level

Criterii: Să vrei să faci bine ce ai de făcut

Te invităm în echipa noastră dacă știi cum, și îți place, să CS. Plecăm de la premisa că știi bine ce presupune acest job și că îl practici deja.

Ne interesează la fel de tare daca ești Junior sau Senior, atâta timp cât știi ce faci și ai invățat să îți asumi propriile acțiuni și cuvinte, dacă înțelegi că deadline-ul nu e o sperietoare ci o structură complexă, vie, și că rolul tău nu e acela de a da forward la emailuri ci de a înțelege, analiza și digera cerința iar apoi a-ți aduce aportul în mod activ la soluționarea ei.

La rândul nostru vom înțelege că ai nevoie de repaos după efort, de recunoaștere a meritelor, de zile de WFH în care sa te organizezi în felul propriu dar eficient, care livrează rezultatele așteptate.

Cum ne-ar plăcea să funcționăm:

Ne interesează să ne ajuți să avem randament, să ne păstrăm standardele, să fim de ajutor clientului oferindu-i priceperea și timpul nostru. Pentru asta, știi deja ca e nevoie să comunici foarte bine cu toata lumea, ca artiștii au alt limbaj decât corporatiștii, că jargonul e a treia limbă importantă pe langă Romana si Engleza.

Ar fi ideal sa stăpânești bine acest frumos puzzle al publicității, cel compus din termene limită, viteza de executie, bugete, dorințe, creativitate, realitatea din teren. La toate astea adaugăm nevoia de a-ți sufleca mânecile și a înfrunta provocările atunci când situația conține tensiune. Asta chiar e important sa conții, pentru ca bugete, timp, resurse. Și asertivitate :))

 

Noi suntem HUBvertising.

Găsești la noi o cultură vibrantă în care creativitatea prosperă și ideile curg liber, oportunități de creștere și dezvoltare, pentru că ne-am angajat să investim în echipa noastră. Râdem, ieșim împreună să ne relaxăm, plecăm și în Team Building.

Ne punem amprenta pe proiectele brandurilor și suntem foarte mândri când vedem munca noastră la TV sau în online și mai ales atunci când e validată de premiile cu care clienții noștri se mândresc.

Dacă vrei sa faci parte din echipa noastră, aplică. Trimite-ne un CV convingător si noi te vom contacta sa ne intâlnim. O sa vorbim atunci despre orele de muncă, competențe, concedii și salariu.

Bugetul salarial disponibil în funcție de experiența ta este între 8.500-10.000 lei brut.

Aplica la acest job

Branded