AdCouture despre creativitatea in reclame

Astazi, incepand cu ora 23:00, The Money Channel te invita la o editie AdCouture despre creativitate in reclame.

La rubrica "Hot Spot", Serban Ciusca, gazda emisiunii, va discuta cu Liviu David (Creative Director, Next Advertising), Sorin Tranca (Creative Director, Friends Advertising) si Octav Gheorghe (Holistic Creative Director, Gavrila&Asociatii) despre Scoala ADC*RO. Care sunt concluziile primei editii a Scolii de creatie si ce se asteapta de la editia cu numarul doi, care urmeaza sa inceapa, vom afla de la cei trei tutori prezenti in studio-ul AdCouture.

In partea a doua a emisiunii va fi difuzat un material vox-pop despre reclamele care le plac romanilor. Cum inteleg oamenii creativitatea, ce apreciaza la o reclama si cu cine ar vota la BestAds (www.bestads.ro), festivalul online de publicitate organizat de IQads, vedem in aceasta seara la AdCouture.

AdCouture este prima emisiune de informatie si analiza, care trateaza subiecte legate de piata de media&advertising din perspectiva business-ului. Structurata pe trei rubrici "Adnews", "Hot Spot" si "Insider", AdCouture prezinta cele mai noi si mai importante stiri care influenteaza industria de media, marketing si publicitate, analizeaza cele mai fierbinti subiecte ale saptamanii si ii aduce in fata telespectatorilor The Money Channel pe cei mai importanti oameni ai industriei.

Emisiunea este prezentata de Serban Ciusca si realizata in co-productie de The Money Channel si IQads. AdCouture se difuzeaza in fiecare luni, incepand cu ora 23:00 si, in reluare, sambata, ora 11:15 si duminica, la ora 11:15 si 01:00.

Emisiunile AdCouture pot fi urmarite si pe www.tmctv.ro si www.iqads.ro, sectiunea IQadsTV.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Dosare editoriale

SectiuneBranded


Related