Andreia Stefanescu, Group Account Director al Civitas Global Ketchum Romania

Andreia Stefanescu este noul Group Account Director al agentiei de relatii publice CIVITAS Global Ketchum. In noua pozitie, responsabilitatile principale ale Andreiei includ gestionarea conturilor existente ale agentiei, precum si dezvoltarea portofoliului de clienti.

Andreia are peste 6 ani experienta in comunicare corporativa, comunicare interna si relatii publice, ocupand diverse pozitii in cadrul departamentelor de relatii publice ale unor companii multinationale de prestigiu. Inainte de a se alatura echipei CIVITAS Global Ketchum, Andreia a ocupat functia de Head of Internal Communication & PR Office al operatorului de telefonie mobila Cosmote, unde a supervizat strategia de comunicare interna si dezvoltare a culturii organizationale a companiei. De asemenea, Andreia a mai lucrat in cadrul birourilor de comunicare si relatii publice ale companiilor GlaxoSmithKline si Rompetrol.
Andreia Stefanescu este absolventa a facultatii Economia Turismului Intern si International din cadrul Universitatii Romano-Americane, Bucuresti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related