Ogilvy alaturi de COSMOTE Pentru Tine

Grupul Ogilvy Romania semneaza cea mai recenta campanie integrata de comunicare a COSMOTE Romania, realizata sub mesajul "Ia-ti adio de la BIP".

Colaborarea dintre Grupul Ogilvy Romania si COSMOTE a inceput in luna mai a acestui an, cele doua entitati devenind partenere in dezvoltarea si implementarea strategiei de comunicare a brandului COSMOTE. Campania "BIP" este cea de a opta realizata de Ogilvy pentru COSMOTE in Romania, de la debutul parteneriatului celor doua companii.

Campania isi propune sa intareasca pozitionarea traditionala "Alaturi de tine" si sa promoveze relansarea portofoliului de abonamente COSMOTE.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related