Ogilvy, Cosmote si efectul convorbirilor intrerupte

"Propozitia intrerupta" este cel mai recent spot COSMOTE realizat de grupul Ogilvy Romania, spot ce continua linia platformei de comunicare "Comunicarea este importanta."

Ideea creativa a campaniei porneste de la faptul ca foarte putini oameni realizeaza ca a ramane fara semnal din cauze tehnice se poate intampla indiferent de operator. Insa cum COSMOTE a investit continuu in imbunatatirea acoperirii sale atingand in prezent performanta de a avea o rata de peste 99% a apelurilor realizate si incheiate cu succes si o acoperire a populatiei de peste 98%, riscul de a se ivi astfel de situatii pentru utilizatorii COSMOTE este foarte mic.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MindShare Media

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Campanii

SectiuneRelated