"damundodge.ro'' - sau cum sa castigi un Dodge Nitro

In perioada 23 februarie - 8 martie 2009, Dodge te provoaca sa participi la un concurs inedit, care iti poate aduce propriul Nitro mai simplu decat te-ai putea astepta.

Concursul, transmis in direct pe internet prin live streaming, timp de doua saptamani, reprezinta o premiera pentru Romania. In tot acest timp, Dodge Nitro va deveni unul dintre cele mai cautate puncte de atractie din Bucuresti.

Acest SUV a fost conceput pentru cei care se simt plini de energie si care traiesc fiecare secunda din viata la maxim. Acum, Dodge iti spune ca a venit timpul sa-ti iei doza de adrenalina la volanul propriului Nitro. Afla unde anume in Bucuresti este parcat viitorul tau Dodge, intra pe website-ul competitiei, www.damundodge.ro, spune-ne numele strazii, completeaza campurile obligatorii si devii automat inscris in concursul care iti poate aduce SUV-ul. Tot ce trebuie sa faci este sa ramai conectat si sa urmaresti pe website-ul concursului ce se intampla cu Nitro, in locul in care asteapta sa fie descoperit.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Campanii

Sectiune



Branded


Related