[AdLife] Manuela Gogu (Lowe & Partners): In Romania trebuie sa ai mai multa idee decat executie

[AdLife] Manuela Gogu (Lowe & Partners): In Romania trebuie sa ai mai multa idee decat executie

Ca alti absolventi pe care-i stim si care nu rateaza nicio ocazie sa se laude ca au terminat Literele (spun pentru ca am lucrat si lucrez cu ei), si Manuela Gogu aminteste de cuvintele memorabile ale Laurei Mesina. Probabil ca daca am sta mai mult de vorba am ajunge si la povesti despre magia de la cursurile lui Mihai Dinu si seminariile tinute de Silvia Marin Barutchieff. Pe langa cursurile de comunicare din Facultate, in CV-ul Manuelei apar si cursuri de publicitate si strategie la Berlin, Londra si Belgrad. De aici si pana la pozitia actuala de Director de Creatie la Lowe & Partners gasim, in mod neobisnuit, o experienta bogata in Relatii Publice. S-a alaturat Grupului Lowe in urma cu 8 ani, dar nu sa fie copy la Lowe & Partners, ci PR Exec la GolinHarris. De la proiectele de corporate si brand communication, a evoluat in timp spre strategie si creatie pentru platforme de comunicare integrate. Opriri lamuritoare pe acest traseu in cariera va invit sa faceti la AdLife: 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Dosare editoriale

Sectiune



Branded


Related