BRAT responsabilizeaza investitorii in publicitate

Biroul roman de audit al tirajelor (BRAT) a lansat luni o campanie pentru eficientizarea si responsabilizarea cheltuirii bugetelor de media prin intermediul publicatiilor si site-urilor care isi dovedesc in mod transparent performantele.

Potrivit reprezentantilor BRAT, campania se adreseaza in special directorilor de marketing, dar si directorilor de agentii si celor de strategie, intrucat acestia au putere decizionala asupra bugetelor si a gestionarii lor. Principalul obiectiv il reprezinta responsabilizarea alocarii bugetelor de marketing, care ar trebui sa fie orientate catre publicatii si site-uri auditate si masurate, astfel incat banii cheltuiti sa-si atinga obiectivul, mai ales in contextul crizei economice care a dus la scaderea sumelor alocate comunicarii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

SectiuneRelated