Despre Smark.ro, cel mai nou portal dedicat industriei de marketing, la AdCouture

La rubrica "Hot Spot" a editiei AdCouture din aceasta saptamana vom vorbi despre lansarea singurului produs editorial dedicat exclusiv industriei de marketing din Romania, SMARK.ro. Invitati in studioul AdCouture vor fi Costin Radu (Managing Partner Blue Idea, compania care a dezvoltat SMARK) si Ruxandra Gubernat (Redactor-sef, Smark).

La rubrica "Insider", Serban Ciusca, moderatorul emisiunii, va discuta cu Adrian Tuluca (Director General Propaganda) si Bianca Dordea (Brand and Communication Director, BRD) despre colaborarea client-agentie si despre cea mai recenta campanie realizata de agentie pentru BRD. Cat a costat investitia in aceasta campanie aniversara aflati din emisiunea AdCouture de luni seara, incepand cu ora 23:00.

AdCouture este prima emisiune de informatie si analiza, care trateaza subiecte legate de piata de media&advertising din perspectiva business-ului. Structurata pe trei rubrici "Adnews", "Hot Spot" si "Insider", AdCouture prezinta cele mai noi si mai importante stiri care influenteaza industria de media, marketing si publicitate, analizeaza cele mai fierbinti subiecte ale saptamanii si ii aduce in fata telespectatorilor The Money Channel pe cei mai importanti oameni ai industriei.

Emisiunea este prezentata de Serban Ciusca si realizata in co-productie de The Money Channel si IQads. AdCouture se difuzeaza in fiecare luni, incepand cu ora 23:00 si, in reluare, sambata, ora 11:15 si duminica, la ora 11:15 si 01:00.

Emisiunile AdCouture pot fi urmarite si pe www.tmctv.ro si www.iqads.ro, sectiunea Video - AdCouture.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related