ABSOLUT RASPBERRI UNLEASHED BY TBWA/MERLIN

Joi 21 iulie, in atmosfera SF a clubului Embryo s-a lansat oficial in Romania ABSOLUT RASPBERRI, noua aroma din familia ABSOLUT. Evenimentul a fost creat de TBWA/MERLIN in jurul unor spectaculoase prezentari de styling construite pe baza conceptului ABSOLUT Unleash the Raspberry.
Printre participantii la eveniment s-au numarat importante personalitati din lumea afacerilor, showbiz-ului si a modei.

ABSOLUT RASPBERRI este cea de a sasea aroma din gama ABSOLUT si a fost prezentata consumatorilor din Romania printr-un eveniment care a subliniat inca o data legatura dintre ABSOLUT si lumea modei si a artei, precum si faptul ca ABSOLUT este un "cutting edge brand" , un brand care nu urmeaza trenduri ci le creeaza. Sub conceptul ABSOLUT Unleash the Raspberry, ABSOLUT RASPBERRI a dezvaluit o noua si surprinzatoare personalitate a zmeurei.
Pentru a da viata acestui concept ABSOLUT Vodka a invitat 5 stilisti romani sa-si prezinte viziunea de styling pornind de la personalitatea cocktailurilor-vedeta pe baza de ABSOLUT RASPBERRI. Domnica Smigelschi (Viva si Look), Ramona Voicu (Beau Monde), Adriana Tudorache (Tabu), Ciprian Sipos (FHM) si Maurice Munteanu (Elle) au montat adevarate spectacole de styling avangardiste si pline de creativitate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related