ABSOLUT VODKA a adunat artistii romani intr-o competitie creativa pe Facebook

In perioada 11 iulie – 26 august pe pagina de Facebook ABSOLUT ROMANIA s-a desfasurat competitia ABSOLUT ARTISTS prin intermediul careia artistii romani au putut inscrie lucrari pornind de la conceptul "IT ALL STARTS WITH AN ABSOLUT BLANK", informeaza un comunicat de presa emis de G2 Romania. In concurs s-au inscris peste 500 de lucrari, dintre care aproximativ 330 au intrat in finala.

Proiectul a fost promovat cu ajutorul unor bannere si articole pe site-urile Visual Art, Portfolios, Art Yourself Gallery, HypeStreet, Modernism, Metropotam, Vice, Kulturhaus, Arta nu musca, dar si prin Facebook Ads si posturi ce trimiteau catre aplicatie pe paginile de Facebook ale partenerilor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related