Cea de-a doua editie Mobile Marketing Conference va prezenta cele mai noi instrumente pentru comunicarea in mobile marketing

Comportamentul consumatorilor s-a schimbat, traversam o perioada economica atipica. In aceste conditii, specialistii in marketing au nevoie sa foloseasca mijloace interactive, interesante si cat mai directe de comunicare si relationare cu clientii. Accentul se va pune in aceasta perioada pe eficientizarea programului de comunicare, astfel ca medii precum cel mobil incep sa isi arate avantajele asupra comunicarii traditionale. Pe 13 mai, in cadrul celei de-a doua editii Mobile Marketing Conference vor fi prezentate cele mai noi instrumente pentru comunicarea in mobile marketing, oferind solutii pentru crearea unui continut mobil eficient, pentru integrarea acestuia in mixul de comunicare, dar si pentru masurarea succesului campaniilor de mobile marketing.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related