Ce treaba are business-ul cu bunul-simt?

Boti zice ca are. In viziunea lui Lorand Balint (Boti) - Head of Brand Communication, Leo Burnett - , bunul-simt aplicat sistematic e insasi definitia marketingului, ne-a explicat el in trainingul de "Business Understanding", tinut saptamana trecuta cu jurnalistii. Asa ca n-o sa va mire daca va spun ca, pe langa faptul ca sustine cu tarie ideea ca "in viata de zi cu zi nu esti la scoala" sau ca "e mult mai mult in comunicare decat consumatorul final", Boti insista mult pe ideea ca trebuie sa iesim din mindset-ul care pune accent exclusiv pe comunicare. E vorba aici si de practicieni si de clienti dar si de noi, jurnalistii, care avem tendinta sa ignoram celelalte aspecte ale mixului de marketing.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Companii

Branduri

Oameni

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related