Nescafe Gold sponsorizeaza evenimentul cultural Sibiu Jazz Festival

NESCAFÉ Gold se numara printre sponsorii Sibiu Jazz Festival, eveniment cultural ce se va desfasura in perioada 11- 17 mai 2009. Alaturi de sprijinul financiar oferit in organizarea evenimentului, NESCAFÉ Gold ofera iubitorilor de jazz si artistilor prezenti la festival o cafea care va incalzi atmosfera.

Sibiu Jazz Festival reprezinta cel mai important festival de promovare a tinerilor muzicieni din Romania si locul de intalnire al marilor artisti de jazz din intreaga lume. Anul acesta, evenimentul este insotit de o actiune de sampling cu pliculete si cafea preparata NESCAFÉ Gold, indreptata catre cel putin 7000 de participanti la eveniment. De asemenea, spectatorii se pot inscrie la tombola organizata de NESCAFÉ Gold pentru a castiga, prin tragere la sorti pe data de 17 mai 2009, unul dintre premiile: 1 saxofon marca MIB Parrot, 2 colectii de muzica jazz "Best of Jazz" sau 10 pachete promotionale continand un borcan de cafea NESCAFÉ Gold si o cutie cu tablete de ciocolata Nestlé After Eight.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Sectiune


Comentarii

lotte barsasteanu
acum 14 ani
Vreau sa-mi pun pe telefon melodia de la reclama Nescafe Gold si nu stiu nici cum se numeste nici cum sa o inregistrez. Ma puteti ajuta ?


Branded


Related