Luarea de "guler"

Sint sigur ca berea a fost prima bautura "pentru oameni mari" pe care mi-o amintesc la mesele de duminica. Sint la fel de sigur ca, inainte de primul pahar cu bere, a fost primul git tras din sticla cu otet. Asta daca tot vorbim despre bauturi oarecum alcoolice.

Probabil ca un sociolog experimentat ar putea face astazi legatura dintre atractia mea de-atunci fata de sticla cu otet alimentar si simpatia mea de-acum pentru o sticla cu vin pe gustul meu. Dar asta e alta poveste…Beam bere duminica, la masa. La "felul doi", dupa ce galustele din supa de pui a sora-mi (putin mai tari la mijloc, ca pentru gurmanzi) stirnisera din nou aplauze si farfuriile intinse gazduiau cu emfaza varianta solida a aceluiasi pui nascator de supa. Berea fojgaia din spuma-i vesela alaturi de farfuria in care copanul se lafaia linga o portie de mazare aburinda sau linga un norisor galbui de piure de cartofi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related