STAR CHIPS si-a schimbat imaginea

"Doar cartofii adevarati ajung Star Chips" este sloganul campaniei de imagine care prezinta noua identitate a brand-ului .

Odata cu lansarea pe piata a noilor ambalaje, Star Foods a inceput si campania de imagine pentru repozitionarea celui mai puternic brand de chips-uri de pe piata romaneasca, Star Chips. Acum, Star Chips este un brand "cool", pentru tinerii cu pofta de viata, care vor sa devina staruri, sa isi implineasca visele. Star Chips este un brand pe care trebuie sa il imparti cu cei dragi, pentru ca el insusi face parte din grupul tau de prieteni. Conceputul campaniei este creat si dezvoltat de agentia de publicitate DDB Bucuresti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Sectiune


Comentarii

soso 12
acum 16 ani
doresc un numar de contact pentru trimitera unui proiect in vedera obtinerii unei sponsorizari


Branded


Related