Campania Savana - "Invata cum e cu Teflonu'" - premiata cu aur la Effie 2009

Campania desfasurata in 2008 de catre Fabryo Corporation, impreuna cu Papaya Advertising, pentru gama de vopsele Savana cu Teflon®, a obtinut recent premiul Gold Effie, pentru eficienta si creativitate.

"Scopul campaniei Invata cum e cu Teflonu' a fost sa le explicam cat mai simplu clientilor nostri beneficiile unice ale produselor Savana cu Teflon®", declara Stefan Teodorescu, Marketing Director Fabryo Corporation. "Rezultatele au fost incontestabile: cresterea vanzarilor cu 46% sub brandul Savana si cota de piata imbunatatita cu 40% (conform MEMRB retail audit). Suntem foarte bucurosi pentru acest premiu, care recompenseaza o colaborare eficienta intre Fabryo Corporation si agentia de creatie Papaya, cu care lucram din 2008. Spotul a fost realizat intr-o maniera memorabila si plina de umor, fiind extrem de apreciat de catre publicul tinta si, iata, si de catre specialistii din juriul Effie. Dat fiind succesul spotului, am ales sa continuam povestea celor doi zugravi si in recenta campanie de lansare a noii vopsele lavabile Savana cu Teflon® pentru Baie si Bucatarie."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune



Branded


Related