Eureko vorbeste "Despre tine. Despre incredere"

Incepand cu luna februarie, in urma procesului de rebranding, Interamerican a devenit Eureko pe piata din Romania. Acum, Eureko, unul dintre cele mai importante grupuri financiare din Europa, se adreseaza romanilor prin intermediul primei sale campanii media locale.

Campania integrata de comunicare debuteaza cu spotul TV "Despre tine. Despre incredere" produs de Ogilvy Romania.

"Am realizat acest spot cu gandul la obiectivele pe care Eureko le urmareste in Romania: concentrarea pe produse de asigurari de viata, pensii si asigurari de sanatate astfel incat atat clientii actuali cat si viitorii nostri clienti sa aiba incredere ca beneficiaza de cele mai inovatoare servicii," a declarat Adina Rotileanu, Director Marketing & PR Eureko Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MindShare Media

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related