[Cannes Lions 2009] Leo Burnett&Target Romania a castigat Bronze Lion

Leo Burnett&Target, Romania a castigat Bronze Lion in cadrul festivalului de la Cannes, in categoria Media - Product & Service: Travel, Entertainment & Leisure, pentru campania "The Dinosaur Exhibition", realizata pentru Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa", conform site-ului Canneslions.com.

Campania "The Dinosaur Exhibition" s-a desfasurat in februarie 2008 si a presupus promovarea uneia dintre cele mai mari expozitii cu dinozauri din lume, pe care a gazduit-o Muzeul Antipa, relicvele provenind chiar si din America de Sud. In 5 orase din Romania (Bucuresti, Pitesti, Sibiu, Constanta si Galati), cu ajutorul muzeelor locale de istorie naturala, au fost imprastiate simulacrele din spuma poliuretanica ale relicvelor unui Tyranosaurus Rex.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune


Comentarii

branescu diana
acum 12 ani
bravo! apropo, cati dintre ei mai lucreaza in leo?
Ruxandra Ioana Mateiu
acum 12 ani
nici unul :))


Branded


Related